Viziunea noastra

Suntem o agentie de publicitate si marketing  care avem un scop bine definit – credem că tehnologia, creativitatea, și experienta digitală ar trebui folosite pentru schimbări pozitive in societate. Echipa noastră combină mentalitatea orientată spre impact cu spiritul inovator al posibilitatilor tehnologice și de proiectare pentru a produce experiențe digitale captivante, emoționale și atrăgătoare, care acționează și creează schimbări.

Apreciem parteneriatele puternice cu clienții nostri, bazate pe comunicarea clară, transparența, empatia, distracția și obiective comune; ajutam partenerii noștri să faca fata provocărilor și obstacole complexe pentru a ne asigura că povestirile lor sunt spuse asa cum trebuie.

 

 

Cum lucram

1

Planificam

2

Ne documentam

3

Dezvoltam & Optimizam

4

Cuantificam rezultatele

Vrei sa schimbam lumea?
Hai sa lucram impreuna!

0

Clienti fericiti

0 +

Proiecte terminate

0

Abonati

Nomad Development

Site-ul pe care il aveti este, de cele mai multe ori, prima interactiune pe care potentialii clienti o au cu afacerea dumneavoastra. Oare ce prima impresie isi vor face?
 

 

Suntem o agentie de publicitate full-service care livreaza solutii de marketing de inalta performanta. Indiferent dacă aveți nevoie de o broșură, administrarea conturilor de Social Media sau de un website de prezentare, echipa noastră vă va susține inițiativele de marketing cu același angajament pe care îl așteptați de la propriul dvs. angajat.

 

Echipa noastra

Serban Calin

Fotograf profesionist

Andrei Robu

Service imprimante laser

Angajam!

Esti interesat sa faci parte din echipa?