Ce inseamna serviciul de Print 3D?

Fiind o tehnologie relativ noua pe piata din Romania, sunt necesare cateva explicatii

Practic, printarea 3D inseamna transformarea unui obiect digital intr-unul fizic. Acest lucru se realizeaza prin suprapunere de straturi foarte subtiri de material dupa anumite coordonate. Faptul ca este o tehnologie inovatica cu costuri relativ mici a dus la multitudinea domeniilor in care si-a gasit aplicabilitatea. De la medicina pana la tehnologia aerospatiala, imprimarea 3D a usurat mult procesul de fabricatie a unor componente. Simplitatea modelarii a dus la reducearea timpului de productie, la eliminarea erorilor de design si la economii considerabile de material.

 

Iata o lista a serviciilor pe care le oferim si pentru care ne puteti contacta:

inginerie

Aplicatii in inginerie

Cu ajutorul printarii 3D putem vedea foarte usor transformarea unui concept intr-un obiect fizic, palpabil. Astfel este foarte usor sa dam nastere unui prototip si sa il perfectionam cu costuri minime. Daca aveti proiecte carora vreti sa le dati viata, nu ezitati sa ne contactati. Impreuna vom gasi cea mai buna solutie!

Arta

Aplicatii reale in lumea artei

Cu aceasta noua tehnologie, orice muzeu poate sa isi reproduca fidel orice colectie de obiecte. O alta aplicabilitate ar fi aceea de reproducere a operelor de arta in relief, pentru persoanele nevazatoare.

Tot la fel de usor este sa aveti in propria casa o reproducere dupa o celebra sculptura de a lui Michelangelo. Va asteptam sa ne contactati si sa ne spuneti ce obiect de arta doriti sa printati pentru dumneavoastra sau pentru cei dragi.

Arhitectura3dprint

Machete arhitecturale

Imprimarea 3D vine si in ajutorul arhitectilor. Acestia pot printa foarte usor o cladire pe care au proiectat-o. Astfel acestia pot prezenta clientilor cum ca arata o anumita lucrare. Bineinteles ca nu trebuie sa fii arhitect ca sa apelezi la acest serviciu. Poti foarte usor sa iti doresti sa ai o o replica in miniatura a Turnului din Pisa. Trebuie doar sa ne contactezi!

medicina 3d print

Medicina

Print-ul 3D si-a facut loc usor, usor si in domeniul medical. Astfel au inceput sa poata fi printate proteze si chiar organe. Nu avem pregatirea medicala necesara incat sa ne incumetam sa facem asta, dar material didactic pentru studenti sau pentru profesori, cu siguranta putem realiza. Chiar si proteze usoare de uz exterior. Va asteptam sa ne contactati.

Cercetare

Aplicatii reale in cercetare

Printarea 3D poate fi folosita cu succes in domeniul cercetarii. Marele avantaj este acela ca putem vedea fizic cum arata anumite subansamble, spre exemplu, precum si costurile mici de productie. O buna aplicabilitate ar putea sa aiba in domeniul roboticii. Daca aveti mici proiecte pe cercetare si credeti ca aveti nevoie de Print 3D, nu ezitati sa ne contactati.

gaming 3d print

Gaming

Cu ajutorul printarii 3D sa ne producem joystick-ul muld visat. In afara de asta ne putem printa 3d board game-ul nostru preferat, sau, de ce nu, il putem aduce la viata pe cel inventat de tine. Contacteaza-ne si impreuna vom gasi cea mai buna solutie!

moda 3d

Aplicatii reale in lumea modei

Print-ul 3D vine in ajutorul celor care vor sa fie in pas cu moda sau sa aiba propriul stil. Acum este usor sa ne proiectam propriile noastre modele de bijuterii si sa le printam. Dupa care nu ne mai ramane decat sa le coloram asa cum dorim. Acum...sa nu va imaginati ca suntem mari producatori de bijuterii! Dar un inel si o pereche de cercei...ne pricepem de minune sa le printam! Va asteptam sa ne contactati!

cadouri

Cadouri personalizate

Fiecare om este unic! Suntem de parere ca asa ar trebui sa fie si cadoul pe care alegem sa il realizam pentru ziua cuiva drag: UNIC. Printarea 3D ne vine acum in ajutor. Putem pune in practica idei nastrujnice sau putem printa un trofeu unic pentru sarbatorit. Contactati-ne pentru a ne spune la ce v-ati gandit sau pentru a va prezenta colectia noasta de cadouri personalizate.

prototip2

Print de prototipuri

Acest serviciu se refera la posibilitatea de a ne folosi de imprimantele 3D pentru a aduce la viata orice proiect. Astfel ne putem da seama daca acesta este unul viabil, functional sau inca mai are nevoie de imbunatatiri. Momentan nu avem imprimante atat de performante incat sa ne permita printarea unui proiect de amploare, dar de un mini-proiect de putem ocupa cu drag!

piese lipsa

Repara un obiect stricat

Sunt dese situatiile in care jucaria preferata a copilului s-a stricat. Sau o unealta indispensabila a cedat. De cele mai multe ori, atunci cand vorbim de angrenaje sau piese mobile, o rotita dintata, din plastic cedeaza. Nu se gasesc rotite din plastic de schimb decat foarte, foarte, foarte rar. Asa ca, o solutia tare comoda este printarea piesei stricate. Va asteptam sa ne contactati cu piesa stricata si sa vedem ce putem face impreuna pentru a readuce la viata un obiect drag.

Sunteti interesati de serviciul nostru de Print 3D in Brasov?