Ce este serviciul de REBRANDING si cand il folosim?

Rebranding-ul este foarte important si trebuie inteles cum trebuie inainte de a apela la el.

In teorie ne folosim de aceasta tehnica de “rebranduire” atunci cand vrem sa aducem o schimbare imaginii companiei noastre. Trebuie inteleasa ca o strategie de marketing. Trebuie folosita doar atunci cand este necesar. Daca o folosim cand vrem noi, fara a fi necesara, putem foarte usor sa ne indepartam clientii care s-au obisnuit cu vechea imagine. Rebranding-ul poate insemna

rebranding brasov

De ce este necesar rebranding-ul si cum se face?

Gandeste ca un client

Tu ti-ai cumpara propriul serviciu sau produs? Daca da, esti pe drumul cel bun. Daca nu, o strategie de rebranduire s-ar putea sa fie binevenita!

Modifica doar daca este necesar

Sunt multe exemple in istoria marketingului, de brand-uri celebre care au vrut sa vina cu o schimbare si si-au facut mai mult rau decat bine. Asadar, vino cu o schimbare doar daca imaginea actuala nu mai vinde.

Spune o poveste

Incearca sa creezi o poveste in jurul brand-ului tau. Nu te gandi doar sa faci profit imediat. Urmareste ce se intampla in jur si gaseste un element care sa atraga atentia.

Istoricul sticlei de cola

Apeleaza la profesionisti

Noi, cei de la Nomad Development te putem ajuta in aceasta minunata calatorie a REBRANDING-ului. Este recomandat sa alegeti o echipa cu experienta atunci cand va hotarati sa faceti acest pas. Sunt necesare multe etape de cercetare amanuntita pentru a afla daca intr-adevar de asta are nevoie afacerea ta.

Sunteti interesati de servicii de
REBRANDING?