Sunteți gata să vă creați site-ul ideal?

De ce este important să aveți o puternică prezență în mediul online?

Site-ul dvs. este primul punct de interacțiune cu potențialii clienții , iar design-ul acestuia joacă un rol important în modul în care oamenii vă percep afacerea. Serviciul de Web Design Brasov va poate veni in intampinare

Dacă cineva vă găsește afacerea pentru prima dată, prima impresie provine în urma interacțiunii cu acesta. Este esențial să investiți în crearea unui site pe care vizitatorii să îl agreeze.

 

 

web design brasov
creare site brasov

Ce influențează pretul unui website??

Acum, că ați înțeles de ce designul unui site este atât de important, s-ar putea să te întrebi cât de mult ar trebui să plătești pentru acesta.
Deoarece afacerea dumneavoastră are nevoi și obiective unice, nici două lucrări de web design nu sunt la fel. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu există un preț mediu pentru designul web.

Nomad Development oferă o serie de solutii de web design in Brasov dar nu numai, concepute pentru a se potrivi obiectivelor și bugetului fiecărui client. Prețurile noastre variază în funcție de elementele pe care le alegeți, cum ar fi numărul de pagini, stilul de design, copywriting și multe altele.

Prețurile noastre variază în funcție de elementele pe care le alegeți, cum ar fi:

Numarul de pagini

Numărul de pagini de care aveți nevoie influențează puternic prețul. Dacă aveți nevoie de 10 pagini, va costa mult mai puțin decât dacă aveți nevoie de 100 de pagini. Cu cât aveți nevoie de mai multe pagini, cu atât prețul va crește mai mult.

Copywriting-ul

Conținutul este unul dintre cei mai mari factori de influență. Cu cât aveți mai mult conținut, cu atât mai mult va creste site-ul dvs. în ochii motoarelor de căutare, cum ar fi Google. Dacă vă decideți că aveți nevoie de servicii de copywriting pentru este o investiție excelentă, dar este cu siguranță un factor care influențează prețul pe care îl plătiți.

Optimizarea (SEO)

Nu este suficient să aveți un site care arata bine. Oamenii trebuie să îl și găsească. Serviciile de optimizare a site-ului după cuvintecheie vă ajută ca afacerea să fie găsită de cât mai multi oameni.

web design brasov

Cum procedam?

Când proiectăm un site, există cinci factori principali pe care punem accentul. Acești factori vă ajută să obțineți maximul de randament pe care il poate oferi un website.

 

Ce spun clientii

Aveti nevoie de un un website?